Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltor
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Thermo 40 mm
Industrie-Sektionaltore mit Fenster
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Novolux 60 mm
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Feuerwehr
Industrie-Sektionaltore in dunkelrot

KÄYTTÖKONEISTOT JA KÄYTTÖLAITTEET

KÄYTTÖTAVAT

Novoferm tarjoaa useita vaihtoehtoja nosto-ovien käyttämiseen. Vähäisempää käyttöä varten voit valita yksinkertaisen, manuaalisesti käytettävän järjestelmän. Toistuvaan käyttöön suositellaan usein sähkökäyttöistä ovea pulssiohjauksella. Kuhunkin ovikokoonpanoon löytyi aina toiveittesi mukainen, juuri sinulle sopiva käyttötapa. Kaikki käyttökoneistomme ja käyttötapamme täyttävät EU-standardin EN 13241 vaatimukset.

Vetoköysi – Käsikäyttö
Ovi ei ole suurempi kuin 16 m² ja käytät sitä vain satunnaisesti? Siinä tapauksessa voit valita käytön vetoköydellä. Tässä vaaditaan tietty määrä fyysistä voimaa (välitys 1:1). Voi tapahtua, että ovea ei avata kokonaan tai se avataan väärin, mikä voi johtaa vaurioihin.

Käsikäyttöinen ketjunostin – käsikäyttö
Käsikammella käyttö vaatii vähemmän voimaa kuin köyden vetäminen (välityssuhde 1:4). Tämä järjestelmä – joka sopii oviin pinta-alaltaan enintään 30 m² – varmistaa, että ovi voidaan kiinnittää suurimpaan avausasentoonsa. 

Kuolleen miehen ohjaus – sähköinen
Tämä järjestelmä on erityisen sopiva tilanteisiin, joissa sitä ei käytetä kovin usein. Ovi avataan painamalla painiketta kerran. Suljettaessa ohjauspainiketta on kuitenkin painettava, kunnes ovi on sulkeutunut. Näin kuka tahansa ovea käyttävä voi seurata mahdollisten vaarallisten tilanteiden syntymistä.

Pulssiohjaus – sähköinen
Avataanko ja suljetaanko ovia usein? Siinä tapauksessa valitse pulssiohjaus. Kun avaat ja suljet oven, ovi siirtyy automaattisesti elektronisesti asetettavaan loppuasentoon. Kytkintä ei näin tarvitse pitää painettuna. Oven sulkeutuvassa reunassa on esteen tunnistus.

Pulssiohjaus kaukosäätimellä
Pulssiohjaus on ihanteellinen myös kauko-ohjaukseen. Säästetty aika ei ole merkityksetön. Trukinkuljettaja voi pysyä ajoneuvossaan ja avata ja sulkea oven kaukosäätimellä. Tässä vaihtoehdossa ovessa on myös kiinteä turvavalomuuri.

Kaukosäädin suuren nopeuden käytöllä
Tätä järjestelmää suositellaan, jos ovi avataan ja suljetaan usein. Suuren kulkunopeuden ansiosta ovi avautuu erityisen nopeasti ja auttaa säästämään energiaa. Se sulkeutuu normaalinopeudella. Pulssiohjatut ovet voidaan varustaa myös vaihtelevalla nopeudella.