Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltor
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Thermo 40 mm
Industrie-Sektionaltore mit Fenster
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Novolux 60 mm
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore
Industrie-Sektionaltore Feuerwehr
Industrie-Sektionaltore in dunkelrot

KISKO- JA HELAJÄRJESTELMÄT

MODULAARISTA ASENNUSMUKAVUUTTA JA KORKEAA LAATUA

Novoferm-kiskojärjestelmien rakenne on modulaarinen ja ne on koottu etukäteen mahdollisimman pitkälle. Kiskojärjestelmät soveltuvat Thermo- ja Novolux-oviin sekä Novolux XL -oviin.

Kiskojärjestelmien ja jousikokoonpanojen kehityksen ja kokoonpanon painopisteessä on aina sertifioitu laatu ja kestävyys.

Jousipuskuri
Raskaasti kuormitettava jousipuskuri varmistaa, että ovi saa ensimmäisen työnnön sulkeutumista varten vaaka-asennossa. Jousipuskurin pituus riippuu oven kokoonpanosta.

Lattiahelat
Lattiakiinnitys varmistaa kiskon oikean liitännän lattiaan. Väliprofiilin avulla liitos varmistaa oikean etäisyyden ohjainkiskojen välillä.

M8-ruuviliitännät
Vakioliitännät peltikiinnikkeiden ja kiskoprofiilien välillä tehdään aina M8-ruuveilla. Huolellisesti valmiiksi koottujen komponenttien avulla asennusaika jää lyhyeksi.

Vetoköysi
DKiskojärjestelmien ja varusteiden modulaarisen rakenteen ansiosta on mahdollista aina varmistaa tukikaapelin oikea sijainti pystykiskojen suhteen. Tämä takaa parhaan mahdollisen turvalisuuden ja luotettavuuden.

Turvaliukukiskot
Turvaliukukisko varmistaa, että rullat eivät pääse suistumaan pois kiskolta. Turvallisuuden parantamiseksi myös tukivaijeri pysyy turvallisesti piilossa kiskon sisällä.